Södra Teatern

Södra Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus. Tonvikten av verksamheten ligger dock på musik även om vi också har samtal, releasefester, stand-up och nycirkus. Södra Teatern har även klubbverksamhet under helgerna samt en restaurang i huset (Mosebacke Etablissement).

Efter att kägelbanan stängde ner så är kulturkompis tillfällen tyvärr begränsade.

Så här bokar ni

Kulturkompisbiljetter finns tillgängliga till de evenemang som är märkta med Kulturkompis logga, men efter att Kägelbanan stängt ned är dessa tillfällen just nu begränsade. Maila in din grupps förfrågan till biljettkassan@sodrateatern.com. Det du ska ange är Kulturkompisgruppens nummer och medlemmarnas namn, samt förstås vilket evenemang förfrågan gäller. Du får svar inom tre arbetsdagar om ni har fått biljetter. Hör du ingenting från Södra teatern inom denna tidsperiod har Kulturkompis-biljetterna till evenemanget redan bokats upp. Glöm inte att ta med Kulturkompispass till evenemanget!

Mer information finns på sodrateatern.com/kulturkompis.

  • Adress
  • Mosebacke torg 1–3, Stockholm

Om Södra Teatern

Södra Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurangen Mosebacke Etablissement och flera barer.