Regionteatern Blekinge Kronoberg

Regionteatern Blekinge Kronoberg är en scenkonstinstitution för Blekinge och Kronobergs län. Vi skapar scenkonst, teater och dans för barn, unga och vuxna i södra Sverige. För Kulturkompis del erbjuder vi ett visst antal biljetter till några av våra föreställningar.

Så här bokar ni

Biljetter finns till utvalda föreställningar och gäller i mån av plats. Kontakta Anita Bolinder på Anita.Bolinder@regionteatern.se.

  • Adress
  • Västergatan 22-24, 352 31 Växjö

Om Regionteatern Blekinge Kronoberg

Regionteaterns uppdrag är att skapa scenkonst, dans och teater, för barn, unga och vuxna i Blekinge och Kronoberg, men även i andra delar av södra Sverige. Ett särskilt fokus ska läggas på barn och unga. Vi ska hålla en hög konstnärlig nivå och vara ett nav för scenkonsten i regionen. Regionteatern satsar även på nyskapande och konstnärlig förnyelse, mobilisera deltagande, åstadkomma förändring och bygga engagemang och tillhörighet.

På Regionteatern kommer man att kunna gå på följande föreställningar och aktiviteter (begränsat antal platser, biljetter bokas genom Anita Bolinder, anita.bolinder@regionteatern.se, 0470 – 70 05 13 (ti-fr)):

Balladen om Nygatan 8, flera datum.

Att Se, flera datum,.

Lust, flera datum.

Venezuela

Nayrab

Varje Torsdag, flera datum.

Hemma