Reginateatern

Reginateatern är en av Sveriges ledande gästspelscener. Vi erbjuder ett rikt och noga utvalt utbud av underhållning och scenkonst från det bästa av Uppsala kulturliv, högkvalitativa framträdanden från övriga delar av Sverige samt förnämliga gästspel från hela världen.

Så här bokar ni

Reginateatern erbjuder biljetter till ett begränsat urval av sina föreställningar. En länk till dessa finner du, om du scrollar ned, till höger på deras startsida. Se där vad som är möjligt och kontakta sedan biljettkassan för att boka.

Just nu avvaktar Reginateatern med att erbjuda biljetter för hösten. Kulturkompisar kommer sannolikt vara välkomna igen när restriktionerna lättar.

  • Adress
  • Trädgårdsgatan 6

Om Reginateatern

Denna vänligt intima teater sjuder av scenkonst, musik, dans, poesi och stand-up på våra två scener: den stora scenen (antal platser se nedan kap. Salongen) och den mindre kaféscenen där olika framträdanden som passar det mindre formatet ges.


Reginateatern är också en scen för levande poesi och det fria ordet, bland annat genom att arrangera den årliga poesifestivalen Ordsprak och återkommande Poetry Slams.


Reginateatern är Uppsala kommuns gästspelscen.