Musik i Syd

Musik i Syd är en musikinstitution i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till ett levande och varierat musikliv som berör och berikar.

Så här bokar ni

Biljetter bokas via Amanda Lindlöf: amanda.lindlof@bilda.nu

Obs! Var ute i god tid, så att vi hinner få tag i biljetter.

  • Adress
  • Västergatan 13 35231 Växjö

Om Musik i Syd

Vi som arbetar med, och älskar musik, vet vilken stor betydelse musiken har för många. Musik berör, ger tröst, glädje, gemenskap och är också utvecklande. Musik berättar om livet – musik är en väsentlig del av livet. Musik i Syd är en musikinstitution i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till skapande och levande musikupplevelser. Det är ett kulturpolitiskt uppdrag och del av en aktiv kulturpolitik med målet att göra levande musik tillgänglig även utanför de större städerna. Genom Musik i Syds olika verksamheter får därmed vuxna och barn i regionen möjlighet till kvalitativa musikupplevelser på platser där man annars inte skulle ha möjlighet att producera och framföra liknande utbud. Varje år presenterar Musik i Syd, ofta i samarbete med olika lokala arrangörer, drygt 3 000 konserter för mer än 300 000 personer.

Föreställning som erbjuds kulturkompis, OBS 4 platser så först till kvarn:

Lisa Miskovsky - Bottenviken

Lördag 4/4 2020 kl 19.00 Växjö Konserthus

Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt över 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar, och medverkat i Melodifestivalen. Utöver sitt eget artisteri har hon haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Nu är Lisa Miskovsky aktuell med ny musik med nya albumet ’Bottenviken’ och följer upp en lång vårturné.