Backa Teater

Backa Teater gör scenkonst för barn och unga, men har ingen övre åldersgräns. Bildades 1978. Alla har rätt till bra teater!

Så här bokar ni

Backa Teater erbjuder Kulturkompisar fribiljetter till samtliga föreställningar och events, i mån av plats. Titta på vår hemsida http://www.stadsteatern.goteborg.se/backa-teater/om-oss/kulturkompis/ för att se vilka föreställningar vi spelar för tillfället.

Boka via backainfo@stadsteatern.goteborg.se


  • Adress
  • Lärdomsgatan 1C, 417 56 Göteborg

Om Backa Teater

Backa Teater har vigt sitt liv till den unga människan som tycker, tänker och vill. Vi vill vara viktiga, allvarsamma, roliga och tråkiga. Vi tycker att alla förtjänar att få se bra teater.

Backa Teater spelar teater för unga. Men vi är samtidigt övertygade om att teman som berör unga, berör alla. Så någon övre åldersgräns har vi inte satt - i en snål värld vill vi vara generösa.

Backa Teater har gästspelat i Chile, Venezuela, Brasilien, Holland, Spanien, Jordanien, Moçambique, Palestina, Ryssland, Estland, Tyskland, Frankrike, USA och Italien. Vi har också samarbetat med Teatro Avenida i Moçambique och Al-Harah Theater i Palestina.